Den fineste sommeren på mange år – en glede for oss, en sorg for hjemmet

Det er lenge siden vi har hatt en så strålende og varm sommer i Norge som det vi har hatt i år. Temperaturene som er blitt vist på gradestokken har tidligere vært et sjeldent syn i Norge, men denne sommeren har vi nærmest blitt overrasket om gradestokken har vist temperaturer lavere enn 25°c. Du kjenner kanskje derfor igjen setningen «Det blir for dumt å oppholde seg innendørs nå når vi først har fått så fint sommervær!».

Planen om å rydde opp i den kaotiske boden eller den uoversiktlige garasjen i løpet av sommeren har kanskje blitt nedprioritert da det fine været har måttet nytes, samtidig som det å skulle rydde og sjaue nærmest har vært uutholdelig i varmen. Hverdagen, som ikke tar hensyn til at det har vært så varmt i sommer, banker likevel snart på døra, og om kort tid vil dagene være fylt opp av alle de hverdagslige gjøremålene igjen – og kaoset i hjemmet du skulle rydde opp i løpet av sommeren er der fremdeles.

Før du vet ordet av det vil gradestokken vise blå grader, slik den gjør når bladene faller. Sommerklærne er blitt for kalde, og høst- og vinterklærne må finnes frem. Men hvor var det nå du hadde lagt vinterjakkene igjen? Eller vinterskoene? Bakerst i kjellerboden, gjemt bak alt mulig annet rart du også har stappet inn da du hadde dårlig tid og tenkte at dette skulle du få ryddet opp i løpet av sommeren? Du manner eller kvinner deg opp og gjør et tappert forsøk på å finne frem vinterklærne i boden. Tiden raser av gårde mens du fortvilet leter gjennom usorterte esker og poser – og der, i esken med babyklærne du har spart på til du får barnebarn, men som din eldste datter pent takket nei til da barnebarnet ditt ble født, ligger den ene vinterskoen av skoparet du så etter. «Hvor ligger den andre skoen?», spør du deg selv og fortsetter videre på den tidskrevende skattejakten mens du lurer på hvordan du i all verden skal få tid til å få ryddet opp i dette kaoset når timeplanen din er så tettpakket.

Til tross for en strålende sommer hvor det å rydde i hjemmet har blitt nedprioritert, behøver det nødvendigvis ikke bli kaotisk og tidkrevende å finne frem igjen vinterklærne, eller andre ting du har lagt bort. Bod og Bedring hjelper deg gjerne med å få orden i kaoset i løpet av kort tid, og scenarioet beskrevet ovenfor vil garantert se helt annerledes ut og ta mye kortere tid.

Kontakt oss i dag for gratis befaring.

Bod og Bedring – rydder deg fri

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *