Visste du at vi i gjennomsnitt bare bruker 20 prosent av tingene våre?

Ved enkle tiltak som å fjerne halvparten av tingene vi har i huset, bruke en liter maling,
ommøblere, samt style med det du allerede har, vil boligdrømmen plutselig være mye
nærmere. Bod og Bedring hjelper deg med dette. Vi tilbyr rask og effektiv fornyelse av
ditt hjem og skreddersyr en løsning som passer for deg.

Hva kan vi hjelpe deg med?

 • Rydder og Styler
  Vi rydder bod, garasje, loft, kjeller, hus, terrasse og hage. Overflødige ting og møbler sorteres, gis bort, selges, leveres til gjenbruk, pakkes ned og merkes. Vi lager forslag til enkel oppussing og møblerer og styler med det du allerede har.
 • Rydde klær
  Har du boligen din full av klær og ingenting å ha på deg? Vi samarbeider med to av Norges dyktigste farge- og stil-konsulenter. Etter å ha funnet din stil og dine farger, setter vi sammen ferdige antrekk basert på det du har. Deretter sorterer vi og organiserer klærne inn i skap og skuffer, og kjører det som skal ut til Fretex, Uff, lokale loppemarkeder eller lignende etter avtale.
 • Oppussing og Innredning
  Vi bistår med forslag til farge- og materialvalg i forbindelse med oppussing av boligen din, samt innredning og interiør. Vi hjelper også gjerne til med å innrede etter ønsket stil, og style hjemmet ditt slik at det blir personlig og passer for deg. Alt basert på det du allerede har. Vi kan også være behjelpelig med å supplere med nykjøp om ønskelig.
 • Ny livssituasjon?
  Skal dere flytte fra stort hus til leilighet? Eller er dere to som skal flytte sammen og trenger hjelp til å finne felles stil? Har barna vokst ut av barnerommene og trenger ungdoms-rom? Har du et roterom du drømmer om skal bli gjesterom eller kontor? Vi kan hjelpe deg!
 • Innreder ditt nye hjem
  Er dere to som skal flytte sammen og trenger hjelp til å finne felles stil? Eller hjelp til å bestemme hva som skal beholdes? Har barna vokst ut av barnerommene og trenger ungdomsrom? Har du et roterom du drømmer om skal bli gjesterom eller kontor? Vi kan hjelpe deg.
 • Coaching
  Som en del av oppdragene coacher vi deg i hvordan etablere og forbedre gode hverdagsrutiner, slik at hjemmet ditt fungerer og rot ikke hoper seg opp.

Slik jobber vi

Vårt mål er at prosessen skal være enkel og smidig for deg fra start til slutt. Vi bryr oss om både deg og hjemmet ditt, og sørger for at du får et nytt hjem – og et nytt liv.

Til å begynne med kommer vi på en gratis befaring; her vil vi gå gjennom hvilke utfordringer du står overfor, samt hva du ønsker at vi skal gjøre. Deretter vil du få et uforpliktende tilbud på mail, med en kort beskrivelse av jobben. Ved noen prosjekter jobber vi sammen med deg, ved andre prosjekter gjør vi hele jobben for deg. Vi er fleksible og møter dine behov og ønsker.

Bod og Bedring legger vekt på respekt og å ivareta ditt privatliv. Det vil derfor bli skrevet en kontrakt med taushetserklæring.

Priser

Vanligvis ligger vår timepris på 680 kr eks. mva.

Ved større oppdrag eller spesielle ønsker kan andre priser gjelde. Vi vil etter en uforpliktende befaring gi deg et tilbud og et estimat på hvor lang tid vi ser for oss at vi kommer til å bruke.

Hva koster det å rydde en bod? Dette kommer selvsagt veldig an på størrelse, hvor full den er, hva som befinner seg i den, og i hvor stor grad du ønsker å delta i prosessen. Som oftest bruker vi mellom 12-18 timer på en helt stappfull bod på 3-5 m2. Prisen blir da på rundt 10 000 kr eks. mva. I tillegg kommer innkjøp av for eksempel plastkasser på ca 1000-2500 kr per bod.