HVA GJØR VI

BOD OG BEDRING hjelper deg med en rask og effektiv fornyelse. Ingen store kostnader eller langvarig oppussing. I alt vi gjør, legger vi vekt på gjenbruk og i størst mulig grad å bruke det du allerede har.

RYDDER

Vi rydder bod, garasje, loft, kjeller, terrasse, hage, enkeltrom eller hele boligen. Dette inkluderer sortering, selge, gi bort, kaste, levere til gjenbruksstasjon, Fretex, lokale loppemarkeder og lignende. Vi pakker ned og merker godt.

TØMMER DØDSBO

Vi er opptatt av respekt overfor pårørende og boet. Vi kan komme inn etter at pårørende og familie har tatt ut det som skal beholdes. Gjenstander som vi tror kan ha verdi for de etterlatte blir tatt vare på. Boligen tømmes og innbo gis bort til gjenbruksstasjon, Fretex, lokale loppemarked eller veldedige organisasjoner. Vi kan også ta ansvar for vasking.

INNREDER OG OMMØBLERER

Trenger du et hjemmekontor? Har tenåringene vokst ut av barnerommet? Ser kjøkkenet slitent og overfylt ut? Er kjellerboden overfylt og mangler praktiske oppbevaringsløsninger? Skal du flytte inn i ny bolig og er usikker på hva du skal ta med deg og hvordan du skal innrede? Skal dere flytte sammen og trenger hjelp til å finne en felles stil? Skal du flytte fra stort hus til liten leilighet? Vi lager forslag til ommøblering, innrednings- og interiørplaner og kan også hjelpe deg i å gjøre selve jobben.

GJØR FLYTTINGEN ENKEL

BOD OG BEDRING kan tømme hele boliger og pakke ned før salg. Vi rydder, sorterer, selge, gi bort, kaste, leverer til gjenbruksstasjon, pakker ned og merker godt.

STYLE FØR VISNING/FOR Å BO

Vi kan style boligen din før visning eller veilede deg i hvordan du selv kan gjøre det. Eller har du kanskje aldri kommet riktig i orden etter at du flyttet inn? Med enkle midler kan BOD OG BEDRING hjelpe deg.

BOD OG BEDRING

Tel: 920 84 992

E-post: post@bodogbedring.no

For nyheter, inspirasjon og «før» og «etter» bilder, følg oss på Facebook