BOD OG BEDRING SØKER RYDDEKONSULENTER

Har du lyst til en variert og morsom jobb i et godt arbeidsmiljø, der du gir mennesker et lettere liv?

På grunn av stor etterspørsel søker vi praktiske rydde-konsulenter med godt humør og som er glad i mennesker. Du kan ha bakgrunn som snekker, tømrer, interiørkonsulent eller lignende, eller flere års erfaring i salg/service og gjerne erfaring med å drive et hjem. Du må like å snakke  med kunder, være strukturert og ryddig, beherske godt norsk og være tillitvekkende og til å stole på.
 
Arbeidet er variert og består i rydding og organisering av boder, loft, kjellere og hjem, samt sortering og kjøring til gjenbruks-stasjon, loppemarked o.l. Jobben innebærer også å skreddersy oppbevarings-løsninger (som feks reoler og garderobeskap fra IKEA) og montere disse. Ellers enklere «vaktmestertjenester» og å gjøre ulike typer ærend.
 
Praktisk og estetisk sans er en fordel. Må ha sertifikat. Egen bil er en fordel, men ikke et krav. Opplæring vil bli gitt. Deltid med mulighet for utvidelse. Fleksibel arbeidstid. Det vil bli lagt vekt på personlige egenskaper.
 
BOD OG BEDRING er et nytt konsept i markedet. Vi holder til på Vinderen i Oslo og fornyer private hjem i Oslo gjennom rydding, organisering og gjenbruk. For mer informasjon se www.bodogbedring.no. Søknad/CV sendes Anne Brit på post@bodogbedring.no.
 
BOD OG BEDRING – fra rot til trivsel!