top of page
post95057

Bod og Bedring i vekst

Oppdatert: 28. aug.

Ryddebransjen vokser, og det gjør vi også. Vi har derfor gleden av å ønske to nye profesjonelle organiserere velkommen til teamet!


Fra venstre: Ena Nenadovic og Karoline Hagen.


Først ut er Ena Nenadovic. Hun har en brennende lidenskap for rydding og organisering, og god erfaring i bransjen. Med et høyt energinivå føles ikke rydding som en jobb, men som noe hun bare må gjøre. Ena er opprinnelig fra Kroatia, og har bodd og jobbet flere steder i Europa før hun nå har etablert seg i Norge. Hun er virkelig et naturtalent innen rydding, og gleder seg nå stort til å hjelpe flere av Bod og Bedrings kunder med å få orden hjemme.


Vårt andre nye teammedlem er Karoline Hagen. Med en bachelor i barnevernspedagogikk og erfaring innen psykisk helse, har hun utviklet en dyp forståelse for menneskelig atferd og trivsel. Hennes lidenskap for å skape orden i kaos gjør henne til en uvurderlig ressurs i teamet. Tidligere har Karoline vært lageransvarlig, hvor hun effektivt implementerte rutiner og skapte orden. Hennes naturlige sans for systemer og estetikk, kombinert med inspirasjonen fra Marie Kondo, har ført henne til å forfølge en karriere innen profesjonell organisering.


Vi er nå et solid team på 6 personer, alle med én ting til felles: vi brenner for å hjelpe andre få mer orden hjemme. Alle har vi ulik bakgrunn og sitter på uvurderlige ferdigheter, erfaringer og synspunkt som gjør oss svært allsidige når det kommer til rydding med ulike kundegrupper.

Selv om vi jobber med nokså lik ryddemetode med alle, vil fremgangsmåten og prosessen variere noe basert på kunders personlighet og livsstil. Vi har derfor nå et godt utgangspunkt til å finne en ryddekonsulent som passer hver enkelt kunde, så ryddejobben virkelig optimaliseres.


Les mer om våre andre teammedlemmer her.


Vi ser nå frem til å kunne hjelpe enda flere med å skape et funksjonelt og ryddig hjem man faktisk trives i, og gleder oss til fortsettelsen.


Velkommen igjen, Ena og Karoline!

22 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page