ORDEN i SNEKKERBODEN

Hei BOD OG BEDRING! Er veldig fornøyd med vår nye bod! ? En fryd å komme inn der å se den nærmest katalogiserte ordenen det nå har blitt ? Takk for det! Superbra jobba!
31. Januar 2018 – Kristin og Marianne, Kjelsås

JEG HAR FÅTT ET NYTT LIV:))

Når du har innsett at oppgaven å rydde selv på loft, kjeller, boder og skap er for stor, så ta kontakt med Bod og Bedring. Jeg har fått et nytt liv:))
24. oktober 2017 – Sigrid Edvardsson, Blindern

FANTASTISK Å KOMME HJEM

”BOD OG BEDRING er perfekt når man trenger orden og opprydding av bod, loft, garasje eller hvilket som helst rom. For en fantastisk opplevelse det er å få komme hjem til tellekanter og oversiktlig bod! Takk Anne Brit”

1. september 2017 – Anniken Fjelberg, Ulvøya

STØRRE LEILIGHET UTEN Å FLYTTE

”Vi bor i 4. etasje uten heis i en bygård i Oslo, og engasjerte BOD OG BEDRING til å hjelpe oss å få ryddet to rom som over tid har blitt stående som overfylte roterom. Ryddingen har blitt utsatt i årevis, men med barn i magen og hjelp av BOD OG BEDRING fikk vi endelig sortert, ryddet og tømt rommene. Nå har vi fått 16 m2 nye, oppussede m2 uten å måtte flytte eller kjøpe nytt! Det var en stor lettelse for oss at BOD OG BEDRING bar tingene ned alle trappene og fikk kjørt det bort. Vi har fått et ryddig og større hjem, samtidig som vi har gitt mange fullt brukbare ting videre til det lokale loppemarkedet. Bra for oss og bra for miljøet! Vi anbefaler BOD OG BEDRING på det varmeste!”

Juni 2017 – Cathrine (33) og W., Fagerborg

ETTER 90 ÅR BLE DET ORDEN I KJELLEREN!

«Jeg har en kjeller som ikke har vært tom på 90 år. Jeg har ryddet, men kommer aldri skikkelig igjennom alt. Nå har det gått flere år uten at jeg har gjort noe særlig. Jeg har målt opp hyllene, men  jeg har ikke orket å reise til IKEA for å kjøpe de kassene som jeg trenger.
Jeg sier som Peer Gynt:
Ja, tænke det; ønske det; ville det med; – –
men gjøre det!  Nej; det skjønner jeg ikke!

Men så oppdaget jeg Bod og Bedring ! Hvilken lykke, for da fikk jeg hjelp til gjennomføringen! Anne Brit kjøpte kasser på IKEA, vasket og organiserte det som jeg ville beholde. Vi arbeidet sammen og det var et meget hyggelig samarbeid. Jeg har fortalt om og anbefalt Bod og Bedring til mange av mine venner og bekjente. Anne Brit kan gjøre mye og hun kan gjøre lite, hun er meget fleksibel i samarbeidet.  Jeg ser frem til jeg skal bruke Anne Brit på nytt.»

9. april 2017 –  Elisabeth Holter, Smestad

BOD OG BEDRING TOK ET TAK I KJELLEREN!

«Jeg er svært takknemlig for å ha fått hjelp av BOD OG BEDRING. Roterommet i kjelleren ble forvandlet til en hyggelig kjellerstue mens jeg var på jobb. Det var en god investering!»

3. mars 2017 – Bente, Ullevål

RYDDINGEN GJORDE AT JEG IKKE FLYTTET
”Det føltes så trangt at vi vurderte å flytte. Men så engasjerte vi BOD OG BEDRING.»

«Loft, kjeller og garasje ble ryddet. BOD OG BEDRING la ut møbler på finn.no og leverte saker på gjenbruksstasjon og loppemarked. Deretter ble stue og gang ommøblert og stylet. Resultatet var magisk! For første gang føles det romslig og hjemmekoselig hos oss. Og jeg har i tillegg god samvittighet for både miljøet og pengeboka”.

Gunn (52), Smedstad

Å FLYTTE FRA STORT TIL LITE GIKK SMERTEFRITT

”BOD OG BEDRING sørget for at flytteprosessen gikk helt smertefri! Anne Brit hjalp meg med å flytte fra mitt gamle, store hus til en mindre leilighet. Alt jeg eide ble sortert og pakket ned, lagt ut på finn.no eller kjørt på gjenbruksstasjon. Anne Brit laget en plan for oppussingen og innredningen basert på de tingene jeg allerede hadde og var glad i. Hun malte opp forskjellige fargeprøver på veggene, hadde møter med håndverkere, anbefalte flyttebyrå og organiserte og ledet flytteprosessen der også mine barn og venner deltok. Anne Brit har også hjulpet meg med å organisere tingene mine i skap og skuffer, slik at det er lett å finne frem. Jeg hadde gruet meg veldig til å flytte, men med Anne Brits hjelp kunne jeg ikke ha vært mer fornøyd! Jeg anbefaler BOD OG BEDRING til alle som skal flytte!”

20. august 2017 – Synnøve (74), Slemdal

ROTEROMMET BLE TIL GJESTEROM

«Tusen takk til BOD OG BEDRING for at vi endelig fikk gjort om roterommet til et trivelig gjesterom. Og det uten at vi kjøpte noe nytt!»

Grete (44 år), Hellerud

NY LIVSFASE

«Jeg er så lettet. Jeg har fått hjelp til å rydde, kaste og få orden i tingene mine. Ved å bruke BOD OG BEDRING slapp jeg å belaste barna mine.»

Klaus (75), Ullevål Hageby